Skip to content

Ekte varme

Varmestuens Venner i Stavanger er et hjertevarmt sted hvor rusmisbrukere kan få kjenne på nærhet, empati og toleranse. De jobber etter de fire T’er – Tid, Tålmodighet, Takknemlighet, Toleranse. Varmestuens Venner er en organisasjon som siden 1973 har hjulpet noen av de svakeste menneskene i samfunnet. I deres lokaler, sentralt i Stavanger, kan alle uansett tilstand ta turen innom for en prat, litt varme, få rene klær, ta en dusj og få et godt måltid varm mat.

Imorgen, fredag 3.april kl. 19.00 skal artisten Peter Nordberg sende konsert live fra hans studio i Stockholm. Klikk inn og bidra. Alt hjelper til å ivareta den viktige jobben Varmestuens venner gjør. Bli med å gjøre samfunnet varmere du og.

Peter Nordberg er en ekte Stavanger venn og selv om at han har flyttet tilbake til Stockholm, vender han alltid tilbake til Stavanger.

Peter Nordberg selv sier følgende på sin facebookside: «När krisen drabbar vårt samhälle, som nu, så drabbar det många av oss, men det är några som kanske inte syns eller hörs i debatten lika mycket som vi andra. Jag tänker på de som lever i utkanten i vårt samhälle. I min andra hemstad, Stavanger, gör Varmestuens Venner ett viktigt arbete och på fredag vill jag uppmärksamma dem. Livestream konsert från min studio i Stockholm. Alla pengar går oavkortat till Varmestuens Venner.»

Konsert fra studioet i Stockholm kan du streame med å klikke inn på denne linken i morgen kl. 19.00 Ønsker du å bidra?

Send sms med kodeord VARME til 2160 for å gi 50 kroner i måneden eller som en engangs gave.

Back To Top