Feiret bryllupet med taco i brudekjolen

I dag, den 04.04.20 skulle Jeanette og Leif Erik giftet seg. Med mange gjester og felles favorittrett på menyen, hadde begge gledet seg til en alle tiders begivenhet. Men med restriksjoner og regler på grunn av Koronapandemien som pågår, måtte de finne en annen løsning. Løsningen ble bryllupstaco i brudekjolen!

– GOD stemning har vi hatt i hele dag. Takk for alle meldinger og telefoner, og en ekstra takk til dere som har forskjøvet tacofredagen en dag. Her hjemme feirer vi livet, vi feirer latter, og vi feirer gleder! Å spise taco i brudekjolen var ingen enkel sak, men det fungerte jaggu det også. Vi er mer takknemlig enn noen gang, nettopp for å ha hverandre i denne tiden. Man trenger heldigvis ikke være gift for å være lykkelig!

Giftermål definerer ikke lykke, trygghet eller velstand. Det er det hverdagen som gjør. Ingen negative følelser i det at bryllupet ble utsatt. Må jo gjøre noe gøy ut av det! Folk er så altfor negative og selvopptatte om dagen. Vi har taco til 80 hjemme. Godt vi elsker det!

GOD LØRDAG!