«Shoot for the Stars»

Martin Fredriksen aka Capital M er en ung, ambisiøs og fremadstormende rapper som av mange er spådd en lysende fremtid innen internasjonal Hip Hop. Han jobber hardt og målrettet, og tar ingenting for gitt.

Selv sier han at Capital M er en «Lone Wolf» , som liker å gå egne veier, og skille seg ut. Med bakgrunn fra teater og musikk lager han dramatiske låter om livet og egne følelser. Han er en bånn ærlig rapper, som tar i bruk alle tenkelige verktøy for å fortelle historien han ønsker å formidle.

I 2019 nådde Martin semifinalen i Norske Talenter, med tilbakemeldinger som: – «du er desidert et stort talent», «du er ekstremt god rytmisk» og «dette var virkelig bra produsert». 

1. mars slapp Martin sangen «Shoot for the Stars». Den handler om det å gå fra å være i en tung periode hvor ingen har tro på deg, til å klare å løfte blikket opp mot egne drømmer, og finne lyspunkt. I en tid som dette hvor ting kan være vanskelig for mange, er det desto enda viktigere å finne de små lyspunktene som kan gjøre dagen bedre både for deg selv, og andre rundt deg.

Martin er også en av bidragsyterne til påskequizen på onsdag, så det er bare å glede seg!

Musikkvideo til Shoot for the Stars kan du finne  her.