Glimrende initiativ til lærerne på Møllehagen skolesenter

Jeg jobber på Møllehagen skolesenter i Stavanger. Jeg har alltid tenkt at jeg har verdens beste arbeidsplass å gå til hver dag, og det fikk jeg virkelig bekreftet idag. Vi fikk, som alle andre lærere, en annerledes hverdag da skolene ble stengt den 12. mars. Hjemmekontor har vært hverdagen for oss, som for veldig mange andre, de siste tre ukene.

Ledelsen har vært tett på med jevnlige videomøter og oppmuntrende ord i hverdagen. I dag fikk vi, ca 60 ansatte, en personlig overlevert blomsterhilsen på døra. Hver og en, fra Bryne til Rennesøy. Blomster, sjokolade og en hyggelig god påske-hilsen med en takk for innsatsen i denne spesielle tida. I tillegg la de (ledergruppa) ut en videohilsen på Teams til hele kollegiet, de de hadde dikta og fremførte sang om disse ukene. Med en positiv snert selvsagt.

Mvh Raghnild.


Tips oss om du har en sak du vil dele med oss!