Folkehjelpen i Elverum leverer!

 

Fortsetter å levere ut og gjøre godt for mennesker selv under Koronakrisen!

Folkehjelpen tar ikke pause selv under Korona. De leverer fortsatt ut mat til de som trenger det!

Folkehjelpen i Norge har kjørt ut middager 3 ganger i uka til folk i Elverum. Dette gjør de hele tiden i Korona-perioden også. De er en frivillig organisasjon som har gjort dette i 5 år nå. De kjører ut gratis til trengende og ikke-trengende, som betaler 40,- kr per porsjon. I tillegg er det mulig å hente frossen mat på Speiderhuset hver mandag, onsdag og fredag mellom 13:00 – 15:00.

Dette er mat som gis bort til alle som trenger. Hvorfor bestille dyre middager fra andre, når du kun trenger å betale 40,- og få det levert på dør? Dere vil da støtte Folkehjelpens arbeid for vanskeligstilte og ikke berike andre.

Kjøkkenet er godkjent av Mattilsynet.

Ved bestilling, send SMS med navn og adresse til 41673066.