Gründerloftet i Haugesund tar grep under Korona-krisen!


Det er ikke å legge skjul på at Korona-krisen har satt en liten brems på ulike aktører på grunderloftet. Det å være grunder og satse kan være spennende og innholdsrikt, men kan og bli en prøvelse, spesielt under slike forhold som vi har i dag!For en tid tilbake tok noen grundere iniativ til en workshop på nett for å finne ut hvilken kompetanse som finnes, og hva vi eventuelt kunne bruke denne til i tiden som kommer. Det viser seg at mange har unik kompetanse på ulike felt, hva skjer om vi setter flere kompetanser sammen?

Etter denne første workshopen ble denne siden med nyheter til, ved at Little Brother Media med Ruben i spissen og Henning Aarekol begynte å samarbeide for å lage en side med kun gode nyheter. Dette er et prosjekt som drives frivilligt foreløpig med ulike aktører som bidrar!

Deretter begynte ideen om å 3D-printe visir til sykehuset å ta form. LBM har vært på saken og nå er vi i gang med å produserer visirer til sykehuset, kommunen og andre instanser som tannleger, fysioterapeuter etc kan bruke i sitt arbeid! Nå har det blitt opprettet en egen spleis på saken, samt at sykehuset i Haugesund har sine første prototyper til testing i Korona-mottak!

https://www.spleis.no/project/104633

Gründerloftet ser seg ikke tilbake, vi ser fremover! Det er dette som er gründerloftet!