– Det er nå vi skal se fremover

Nå har myndighetene avgjort at alle arrangementer med over 500 personer skal avlyses frem til tidligst 1. september. Det får fatale konsekvenser for bransjen over hele landet. Blant dem er We Love the 90’s, som skulle vært avholdt på Telenor Arena for 10. året på rad i år.

Thomas Borgvang (festivalsjef) står sterkt i troen på at de skal komme enda sterkere ut på andre siden.

– I dag, samme dag som vi skulle feiret 10 år med We Love The 90s på Telenor Arena kom den tunge beskjeden de fleste av oss hadde ventet fra myndighetene, og sommerens festivaler og arrangementer er historie før de i det hele tatt har blitt avholdt. Dette rammer bransjen vår som en atombombe, og hvordan det ser ut på andre siden er det ingen som vet. Men det jeg er bombesikker på er at de av oss som virkelig biter tenna sammen nå og legger en god slagplan vil komme utrolig sterkt ut på andre siden. Det er nå vi må brette ermene opp og virkelig jobbe for det vi elsker aller mest. Det å spre glede og å underholde tusenvis av folk hele året. Det er nå vi skal se fremover. Jeg brukte noen timer på stuebordet med sola i trynet i dag på å klippe en liten video for å bygge masse energi og for å se fremover. Jeg gleder meg allerede til vi igjen skal skape magiske opplevelser. 

Videoen kan du se  her!