skip to Main Content

Foredrag for Universitetet i Stavanger
Det ble både ord til ettertanke og litt lått og løye da nytt studieår ble sparket i gang ved UiS. Selverklært ekspert i oppturer og nedturer, foredragsholder Henning Aarekol, fikk fram latteren i salen da han fortalte om noen av sine livserfaringer.
Les mer

Adecco Stavanger
Henning har en positiv og genuin energi som var midt i blinken for vårt arrangement. På Karrieredagen 2012 treffer han studenten som er på jakt etter sin første jobb etter utdanning, og kandidaten med 10 års erfaring på jakt etter nye utfordringer. Han inspirerer, motiverer og er med på å senke skuldre med positivitet, humor og personlige erfaringer. Han er oppsiktig interessert i vår bedrift og vårt arrangement, kan absolutt anbefales!
– Kenneth Bjerga – Adecco Stavanger

Dersom du ønsket å inspirere og motivere, så synes jeg du oppnådde det. Det er godt å se på  og høre på et menneske som framstår som en energibunt, og formidler positivitet på en enkel og troverdig måte. Du hadde nok en litt tung forsamling å forholde deg til, så ære være deg for at du klarte å holde koken! Jeg tror humør og positivitet smittet over på mange. Det at du bruker deg selv og dine egne opplevelser, er veldig bra. Trikset med å gi karakter før og etter, er et konkret eksempel på hvordan forventinger (eller det å bestemme seg for noe på forhånd)kan styre resultatet. Jeg ga femmer både før og etter! Sånn til ettertanke etterpå; man trenger stadige påminnelser om verdien av å tenke positivt, ta styring og bestemme seg på forhånd, og at det kan være små detaljer som skiller på om man har en god eller dårlig dag. Og ikke minst at man selv spiller den største rollen i dette (og ikke alle de andre..)

Adecco Stavanger Haugesund Sentrum Fladaberg Fus Barnehage
NK kiosken Sauda Statoil Kårstø TV-aksjonen 2012
Ravnafloke AS Frivillighetssentralen Rogaland Sirdal Skimaraton
Norway Cup Skudenes Røde Kors Haugesund Røde Kors
FC Show Bokn Kommune Stavanger Promotion
Prosjekt Pupp Stavanger Ølklubb
Back To Top